0,00 kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0
Vuxen-HLR-med-hjartstartare

Vuxen-HLR med hjärtstartare

Vad ska du göra när din kollega plötsligt faller ihop tillsynes livlös? Vi lär dig.

Kursens syfte
Kursinnehåll
Kursinformation
Att ge grundläggande kunskaper i hjärt-lungräddning samt hur man använder en hjärtstartare. Efter utbildningen ska deltagaren kunna agera vid ett andnings- och hjärtstopp.
Livsfarligt läge
Lär deltagarna hur man snabbt identifierar och agerar i livsfarliga situationer. Detta inkluderar att förstå vilka omedelbara risker som finns och hur man kan minimera dessa för att skydda liv och hälsa.

Kontroll av medvetande och andning
Vi ger deltagarna kunskap om hur man korrekt bedömer medvetandegrad och andning. Detta är avgörande för att kunna avgöra om och vilken typ av första hjälpen som behövs.

Ta hand om medvetslös person, öppna luftvägen samt placera i stabilt sidoläge
Vi utbildar deltagarna i de specifika tekniker som krävs för att ta hand om en medvetslös person. Detta innefattar att öppna luftvägen och placera personen i stabilt sidoläge för att förhindra kvävning och andra komplikationer.

Träna på hjärt-lungräddning
Ger deltagarna praktisk träning i hjärt-lungräddning (HLR). Genom att öva på dessa tekniker blir deltagarna mer självsäkra och förberedda att utföra HLR effektivt i en nödsituation, vilket kan vara avgörande för att rädda liv.

Åtgärder vid luftvägsstopp
Vi utbildar deltagarna i hur man hanterar situationer där en person har fått ett luftvägsstopp. Detta inkluderar tekniker för att frigöra luftvägen och återställa normal andning, vilket är kritiskt för att förhindra allvarliga skador eller dödsfall.
Max 12 deltagare/utbildning
På företaget. Fungerar inte det, kan vi ordna med lokal
Följer Svenska HLR-rådets utbildningsprogram
Enligt offert.

Relaterade kurser

© 2024 | Första Hjälpen Konsulten
magnifiercrossmenuchevron-down