0,00 kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Köpvillkor

Webbutik

Allmänna villkor

Dessa allmänna villkor gäller för alla köpeavtal mellan dig som konsument och Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB. Genom beställning accepteras dessa villkor. Vi tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen.

Information om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen hittas på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se).

För att vara kund hos oss måste du vara myndig, minst 18år, eller ha målsmans medgivande. Vid frågor, vänligen kontakta oss via telefonnummer 08-626 37 90 eller
e-post till info@forstahjalpenkonsulten.se.

Beställning och priser

Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB accepterar beställningar via webbutiken (forstahjalpenkonsulten.se). Då försäljning sker i webbutik finns risk för slutförsäljning. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB reserverar sig för eventuell slutförsäljning och har rätt att makulera beställningar på grund av detta. För beställning i webbutiken måste du ha fyllt 18 år. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB förbehåller sig rätten att neka eller makulera beställningar vid felaktiga personuppgifter. Målet är att priser skall uppdateras frekvent och alltid vara aktuella. Vi reserverar oss för prisförändringar som tillkommit efterhand eller felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.
Vi reserverar oss även för bilder där det kan finnas fler produkter på samma bild, vi skriver tydligt i produktens beskrivning om det är något mer utöver just den produkten som ingår. Priserna som anges är i svenska kronor exklusiv och inklusive moms. Gällande pris är det som anges vid köp. I webbutikens kundvagn syns det totala priset inklusive moms och frakt. Vid uppenbart felaktiga priser har Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB att makulera ordern.

Betalning

Betalning sker smidigt och säkert med Klarna, kortbetalning eller faktura. Varorna skickas så fort betalningen är mottagen.

Kortbetalning

Första Hjälpen Konsulten AB har avtal med Stripe för säker betalning med kort på Internet.

Faktura

Vi erbjuder även betalning via faktura för företag, föreningar och myndigheter.

Privatpersoner

Till privatpersoner hänvisar vi till att välja betalningsalternativ via Klarna eller kortbetalning.

Frakt och leverans

Leverans sker enbart inom Sverige. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB har avtal med TNT och PostNord. Val av fraktbolag beror på paketets storlek och vikt. Frakt sker till närmsta utlämningsställe där du hämtar ut ditt paket alternativt hemleverans. Mindre varor kan skickas direkt till din brevlåda. Ordern hanteras oftast samma dag eller dagen efter att beställningen och betalningen har inkommit. Leveranstiden är ca 2–5 dagar beroende på veckodag/helg. Vi hanterar beställningar så fort som möjligt. 


Leveranstiden för resp. produkt visas för varje enskild produkt på hemsidan och är en beräknad leveranstid men vi reserverar oss för händelser som vi inte kan styra över som fördröjer leveranstiden. Leveranstiden inom Sverige är normalt 1–2 vardagar till närmaste ombud.
När varorna nått ombudet får ni en avisering via sms eller mejl.

Kontrollera att du har angett korrekt telefonnummer och e-postadress, då fraktbolaget aviserar när ditt paket finns att hämta.

Fraktkostnad för Standardleverans är 100 kr. Gratis frakt vid ordervärde över 2000 kr. Vi erbjuder även hempaket som innebär att kunden aviseras via mail och/eller sms och bestämmer en tid då paketet levereras hem till dörren.

Transportskada

Skadat emballage ska noteras och anmälas av personalen på utlämningsstället. Om skadan inte upptäcks förrän varan är uppackad skall du anmäla skadan till fraktbolaget.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt (gäller ej specialbeställda varor), vilket räknas från den dag paketet levererats. Kontakta alltid Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB vid ångrat köp, innan retur, med uppgifter om ordernummer och vilken vara det gäller. Det går endast att returnera varor som är oöppnade och oanvända. Returfrakten bekostas av dig, som även ansvarar för att den returnerade varan emballerats väl och är hel när den kommer fram. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB återbetalar varuvärdet så fort returen är mottagen och kontrollerad. Returer skickas till: Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB / Hagby Gård 2, 762 95 Rimbo. Kom ihåg att lägga i dina uppgifter (namn, ordernummer och telefonnummer), så att vi vet vem returen tillhör.

Outlösta försändelser

Paket som inte hämtas ut returneras till Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB. För paket som inte löses ut av dig faktureras du kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 350kr (betalningsvillkor 10 dagar), oavsett varuvärde. Observera att en outlöst försändelse inte räknas som ett ångrat köp.


Reklamation

Reklamationer skall göras snarast efter att varan mottagits.
Om varan är skadad, eller saknas skall detta anmälas till Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB på ankomstdagen på 08-626 37 90 eller via mail: info@forstahjalpenkonsulten.se

Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador.

Upptäcker du skadan när du packar upp din vara så måste du anmäla det till oss inom 5 arbetsdagar från mottagandet av varan.
När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:

  • Reparerar varan (om möjligt)
  • Skickar en ny felfri vara.

Återbetalar dig för köpet Du som konsument har rätt att reklamera en felaktig produkt i upp till 3 år och felet ska anmälas inom ”skälig tid” från upptäckten. Samtliga varor som skickas från Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB är noggrant kontrollerade och emballerade, men om en vara trots detta skulle vara felaktig ska du meddela detta så att Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB kan lösa det med ny vara eller återbetalning. Skicka då e-post märkt ”Reklamation” till info@forstahjalpenkonsulten.se

Integritetspolicy och GDPR

Vid beställning hos Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB uppger du dina personuppgifter. I samband med registrering och beställning godkänner du att uppgifterna lagras och används för att fullfölja avtalet (vi behöver exempelvis lämna ut ditt telefonnummer/e-postadress till fraktbolaget för avisering). Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som har registrerats. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB via e-post. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte.

Villkor vid kursdeltagande

Allmänna bestämmelser

De kurser som Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB erbjuder genomförs i huvudsak ute hos kund. Du som kursdeltagare får lära dig olika tekniker, både teoretiskt och praktiskt. Kursinnehåll för respektive kurs finns på hemsidan eller offert/fakta eller produktblad. Eventuella frågor skickas till följande e-postadress: info@forstahjalpenkonsulten.se

Kursavgift och betalningsvillkor

Betalningsvillkor finns 20 eller 30 dagar netto. Alla priser är per exklusive eller inklusive moms. Märk betalningen med namn och ordernummer. Vid produktförsäljning sker fakturering i samband med leverans. Mervärdesskatt tillkommer på samtliga priser. Eventuell frakt kan tillkomma vid produktleverans.

Avbokning / inställd kurs

Anmälan är bindande. Anmälnings- och kursavgiften återbetalas ej. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB förbehåller sig rätten att ställa in en kurs (exempelvis på grund av sjukdom eller för få kursdeltagare). Anmälnings- och kursavgifter återbetalas då så snart som möjligt.

Fotografering

Deltagare har rätt att fotografera under kurserna och publicera dem för privata ändamål, förutsatt att de personer som syns tydligt i dessa bilder uttryckligen har samtyckt.

Databehandling

Deltagarnas personuppgifter kommer endast att samlas in och användas i den utsträckning detta är nödvändigt för att kursen ska kunna genomföras. Första Hjälpen Konsulten i Sverige AB anger uttryckligen att deltagarnas personuppgifter inte kommer att användas för reklam eller marknadsundersökningar.

© 2024 | Första Hjälpen Konsulten
magnifiercrossmenuchevron-down