0,00 kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Våra kunder vet hur man hanterar en nödsituation!

Första Hjälpen Konsulten utbildar många företag över hela landet varje år. Följande företag är några av våra kunder:

Några ord från våra kunder

Fortum-Powering
"Vi kände att det var rätt val att gå en ordentlig utbildning. Det vi lärde oss krävde verkligen den tid som utbildningen var planerad för. Nu har vi en god beredskap, precis som vi hade tänkt från början, och nu har vi hjärtstartarna på plats och är förberedda. Vi är så nöjda och glada med att ha valt Första Hjälpen Konsulten."
Margarete Ström
Project Administratör
AB Fortum Värme samägt med Stockholm stad Fortum Värme
acr
“På ACR var det en självklarhet att utbilda oss inom första hjälpen och årligen hålla oss up to date. Första Hjälpen Konsulten utbildar på ett trevligt och pedagogiskt sätt. Det känns som vi nu har god beredskap och är förberedda ifall det värsta händer på kontoret eller i dess närhet. Alla företag borde ta hjälp av Första Hjälpen Konsulten för att kunna hålla en enklare beredskap och bidra när olyckan sker.”Wilhelm Wohlfahrt
CEO
ACR Group
Svea logotyp
"För oss på Svea Bank är det viktigt med en långsiktig partner i vårt systematiska arbete med arbetsmiljö gällande tex lokaler och fysisk säkerhet.
När vi efter pandemiperioden var redo att vässa våra rutiner kring brandskydd och återigen öva utrymning var Första Hjälpen Konsulten ett bra val. Vi fick stöd och konkreta råd genom hela projektet och det blev då hanterbart och kul. Erfaren personal och alltid trevligt bemötande har också varit uppskattat av oss."
Eva Cederlöf
Personalchef
SVEA
craftor eleda
”I en arbetsmiljö som ställer höga krav på säkerhet är hjärt- och lungräddning en utbildning som samtliga anställda på Craftor genomgår. Genom ett förtroendeingivande bemötande och goda referenser valde vi Första Hjälpen Konsulten som en långsiktig samarbetspartner för utbildningar inom bland annat HLR. Med exempel och bilder från den egna verksamheten erbjuder Första Hjälpen Konsulten företagsanpassade utbildningar som skapar engagemang och intresse.”
Emma F. Heldring
HR-chef
Craftor AB
Svea logotyp
cocacola
acr
skanska
strukton rail
alstom
© 2024 | Första Hjälpen Konsulten
magnifiercrossmenuchevron-down