0,00 kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0
POWERHEART G5, SVENSK-ENGELSK, SEMIAUTOMATISK MED RÖSTSTÖD

Powerheart AED G5

Plus hjärtstartare, svensk-engelsk, semiautomatisk med röststöd. Powerheart är en av världens mest sålda hjärtstartare. Den har ett mycket enkelt handhavande då den startar direkt när man öppnar locket.

Kategori:
Produktbeskrivning
Produktinformation
Reviews
  • Bra kvalité
  • Snabb leverans

Powerheart är en av världens mest sålda hjärtstartare. Den har ett mycket enkelt handhavande då den startar direkt när man öppnar locket. Med tydligt tal får användaren instruktioner hur den skall användas i ett akut läge. Den kommer som standard med två språk (svenska och engelska) vilket man väljer via en knapptryckning. Man kan välja vilket språk den skall börja med.

Powerheart G5 finns både helautomatisk (G5A) och semiautomatisk (G5S) version. Den helautomatiska innebär att användaren inte behöver trycka på någon knapp för att leverera chocken. Den semiautomatiska har en knapp som blinkar när det är dags att trycka på den.  G5 har även en display som gör att användaren – i väldigt bullriga miljöer eller när det är svårt att höra – kan läsa instruktionerna. Kvalitén på G5 är oöverträffad och det är extremt sällan det uppstår tekniska fel. Den självtestar sig varje dygn, vecka och månad och håller koll både på att elektroder och batterier är funktionella men även elektrodernas bäst-före-datum. Kapslingsklassen är IP55 vilket gör att den tål både fukt och dammiga miljöer.

Som tillbehör finns flera typer av skåp och väskor som tål olika klimat och miljöer.

Du finner dem samt elektroder och batterier under ” Tillbehör”

Ytterligare information

Recensioner

There are no reviews yet

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Relaterade produkter

© 2024 | Första Hjälpen Konsulten
magnifiercrossmenuchevron-down